Продавець КОНФЕТЫ ОПТОМ розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
389 відгуків
+380961209777
+380991209777
+380661888613
Цукерки гуртом, купити цукерки
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик

ТМ Слава цукерки

Цукерки Нуга. Купити цукерки з нугою можна на сайті "Цукерки оптом". Хоча їх консистенція схожа на карамель, нуга зазвичай не містить молока. Їх аерують шляхом енергійного змішування розчину яєчного альбуміну або іншого подібного білка у вареному сиропі; менш липкий продукт виходить шляхом змішування з невеликою кількістю рослинного жиру. Яєчний альбумін є порошкоподібною інгредієнтом, спеціально приготованим з яєчного білка у процесі часткової ферментації і низькотемпературного сушіння. Необхідна велика обережність, щоб отримати продукт, який легко розчиняється у воді, добре зберігається і не містить бактеріальних забруднень. Молочні і соєві білки також використовуються у виробництві газованих кондитерських виробів, як правило, в якості часткової заміни яйця. Як і карамель, нуга може бути виготовлена з різними текстурами і може бути экструдирована. М'які, добре аеровані нуги стали дуже популярними солодощами, особливо в шоколадних батончиках. У деяких країнах м'які цукерки нуга відомі як нугатин. Купити цукерки нуга можна на сайті цукерки оптом. Желатин також використовується для виробництва нуги з жувальної текстурою. Жорстка нуга має вологість від 5 до 7 відсотків; в м'яких нугах вона може досягати 9-10 відсотків. Звичайна процедура виготовлення - спочатку приготувати «фраппе», який готують шляхом розчинення яєчного альбуміну у воді, змішування з сиропом і збивання до легкої піни. Окрему порцію сиропу, що складається з цукру і кукурудзяного сиропу, кип'ятять при температурі від 135 до 140 ° С (275 і 285 ° F), в залежності від бажаної текстури, потім енергійно збивають з фраппе. До кінця збивання можна додати трохи жиру, цукрової пудри або помади, щоб отримати більш коротку текстуру. Обладнання для безперервного виробництва нуги готує фраппе, подаючи відміряну кількість розчину яйця, сиропу і повітря під тиском, а потім збиваючи його. Через клапан фраппе подається в дозований потік вареного сиропу; обидва змішуються в жолобі з обертовим гвинтом, який безперервно просуває суміш вперед. Інші інгредієнти, такі як жир, ароматизатор або горіхи, також можуть бути подані в шнек до кінця процесу змішування, в результаті чого ви зможете придбати якісні цукерки з корпусом з нуги.